За нас

•За фирмата•

Гама Пласт БГ ООД

Гама Пласт БГ ООД e фирма за производство на пластмасови изделия и шприцформи за тях. Фирмата е основана през 1992 г. с основна дейност – производство на изделия от пластмаса. През 1998 г. фирмата разкрива собствен конструкторски отдел и инвестира в изграждането на цех за изработка на матрици за пластмасови изделия. Към днешна дата, фирмата Гама Пласт БГ ООД е способна да отговори на високите изисквания на своите клиенти, с изцяло обновените си високо технологични производствени линии и мотивиран, експертен персонал на всички нива на производството.

•Инженерен състав•

Инженерният състав на фирмата, включително дизайнери, технолози и конструктори, както и използването на съвременен софтуер, ни позволява да превърнем идеите на всеки наш клиент, в реален проект и крайно изделие.

Висококачествените стомани използвани за различните пластмаси, доставяни от водещи фирми като: Bogner Edelstahl-Австрия и Finkl & Sons – САЩ, както и термообработената  в специализирани фабрики, чрез използването на технологии като: карбонизация, йонизация, високочестотна термообработка, вакуумпещи и други, гарантират дългият живот и безпроблемната експлоатация на нашите шприцформи.

•Качество•

Машинните центри CNC с ходове до х=2000, у=1000 и z=1000 mm, правят възможна изработката на шприцформи от всеки вид и размер.

Следвайки режима на работа на нашите матрици, във фабриките на наши клиенти в чужбина и близките ни отношения с фирма MECANICA Est. в Ливан, ние непрекъснато подобряваме качеството на изработваните от нас шприцформи.

Наши клиенти са добре познати фирми, работещи за Кока Кола и Пепси Кола в близкия Изток, фирми от САЩ, Италия, Гърция, Румъния, Мароко, Сирия, Судан, Йордания, Египет, Йемен, Албания . Гама Пласт БГ ООД e дългогодишен доставчик за утвърдени имена в проиводството и промишлеността като Либхер Марица – Хаусгерете , Дерони ,Парти Клуб, Девин , Тандем – В , Нестле , Пилко , Бони Холдинг -АД и много други.

Отличното качество, конкурентни цени и кратки срокове на изработка, правят Гама Пласт БГ ООД стабилен партньор, запазил и утвърдил в годините, доброто си име в бранша.